pinnoitettu rengas Pääsivu | AGI Däck AB | YMPÄRISTÖ | UUTUUS | Tiedustele | FALKEN | AGI | Interstate
kierrätysrenkaat
pinnoittaminen pinnoitettu rengas pinnoitus pinnoitetut uusiorenkaat luontoystävällinen kierrätys kierrätysrenkaat uusiorengas
kierrätysrenkaat
luontoystävällinen Ruotsin koe- ja
tutkimuslaitos hyväksyy AGI Däckin tuotannon ja valvoo sitä. Meidän rekiste-
röintinumeromme on SP 611.
pinnoitus AGI Däck antaa saman takuun kuin annetaan markkinoiden johtaville uusille renkaille.
Rengas takuu:
AGI Däck antaa saman takuun kuin annetaan markkinoiden johtaville uusille renkaille.

Turvalliset uusiorenkaat / kierrätysrenkaat

Tämän päivän uusiorenkaat eli kierrätysrenkaat ovat huomattavasti laadukkaampia ja kehittyneempiä kuin ne mitä ennen tunnettiin paremmin nimellä "pinnoitettu rengas".
AGI-DÄCK uusiorenkaat ovat muottipinnoitettuja eikä nauhapinnoitettuja, kuten useimmat kilpailijansa. Tämä pinnoitus tekee AGI-DÄCK renkaista aivan eri luokan uusiorenkaat huomattavasti parempien tasapainoitus-, kestävyys ja ajo-ominaisuuksien vuoksi.
AGI-DÄCK johtaa renkaiden pinnoituskehitystä. AGI DÄCK on ensimmäinen valmistaja maailmassa, joka korvasi karsinogeeniset HA-öljyt ympäristöystävällisemmällä renkaita pehmentävällä öljyllä.
Renkaan kulutuspinta ja sivukumi valmistetaan täysautomaattisessa prosessissa. Renkaat saavat kuvionsa tietokoneohjatussa vulkanisointipuristimessa. Rengas tasapainotetaan ja tarkastetaan ennen kuin se toimitetaan jälleenmyyjille.
AGI DÄCK AB on Ruotsin johtavia henkilö- ja kuorma-autonrenkaiden pinnoittajia. Vuonna 2000 tulee liikevaihtomme olemaan n. 80 miljoonaa kruunua.

AGORA- konserniin kuuluvalla AGI DÄCK AB:llä on 40 vuoden pinnoitus kokemus renkaiden pinnoittamisesta. Tähän smålantilaiseen yritysryhmään kuuluvat myös mm. Safety Seal Europe AB, Safety Seal GmbH, Tingverken AB ja Årevalls Plast AB.

LIIKEIDEA

AGI Däck AB valmistaa ja markkinoi korkealaatuisia pinnoitettuja henkilö- ja kuorma-autonrenkaita kilpailukykyiseen hintaan sekä kotimaan että valittujen vientimaiden rengasmarkkinoilla. Toimintamme tunnistetaan korkeasta palveluasteesta, laadusta sekä tuotekehityksestä. Yritystä johdetaan kustannustehokkaasti hyvällä kannattavuudella ja panostamalla ympäristöön.

LAATUPOLITIIKKA

AGI DÄCK AB on luokitettu ISO 9001 mukaan 1994, sitten 1998. Oman laatupolitiikamme mukaan, AGI DÄCK AB aikoo:
• Pitää tuoteillaan asiakkaat niin tyytyväisinä, että he tulevat uudelleen.
• Toimia hyvässä hengessä ja kaikkien puhaltaessa yhteen hiileen saavuttaa asetut tavoitteet.
• Harjoittaa jatkuvaa parannustyötä kohti virheettömyyttä. Yrityksen työ tulee olla luotettavaa, jonka takaavat ammattitaitoiset työntekijät. Vironmaisten takia ja määräyksiä tullaan aina noudattamaan.

pinnoitettu rengas -- luontoystävällinen:


EVOparts Oy, Turuntie 145, 02710 Espoo
Puhelin 050 44 84 936
Viimeistään 31.3 alkaen osoite on:
Nihtisillankuja 3, 02630 Espoo

Hintatietoja jälleenmyyjän sivuilta www.espoonautopalvelu.fi
kierrätysrenkaat
linkkisivut: Hakukoneoptimointi